Missie Waarom wij doen wat we doen

v

Natuurlijk kun je ons ook vakidioten noemen. Dat is ook nodig om steeds te blijven verbeteren, zowel op het gebied van techniek en duurzaamheid als qua proces en organisatie. Alle collega’s van Nederlandse Bouw Unie zoeken naar oplossingen die wellicht niet altijd voor de hand liggen. Indien nodig gaan wij daarvoor het gesprek aan, wij maken ons hard voor nieuwe inzichten. Dat doen wij bij voorkeur in samenwerking met onze opdrachtgevers en adviseurs, met wie we vaak al een jarenlange relatie hebben.

Krachtig samenwerken met alle participanten en belanghebbenden
Voor het maken van deze website vroegen we een aantal van onze samenwerkingspartners, bewoners en collega’s naar hun ervaringen met Nederlandse Bouw Unie. Daar werden we best even stil van. Het is bijzonder om te horen hoe de energie die wij met z’n allen dagelijks in onze projecten steken wordt gevoeld en gewaardeerd. De projecten van NBU zijn heel divers: Van klein tot groot, van gebouw tot gebiedsontwikkeling. Wij realiseren koop- of huurwoningen, appartementen, kantoren, winkels, parkeervoorzieningen en bedrijfsgebouwen door middel van nieuwbouw, renovatie of transformatie. Soms ontwikkelen en bouwen we ‘in de wei’, bij een ander project puzzelen we juist op binnenstedelijke ontwikkelingen. Bij elk project kunnen we zowel de vastgoed- als grondexploitatie oppakken. Belangrijk daarbij is dat onze projecten onderdeel worden van hun omgeving.

Wat kenmerkt ons?
Nederlandse Bouw Unie is op haar best bij complexe opgaven. Dan zorgen onze creatieve oplossingen ervoor dat we onderscheidend zijn. Daar ligt onze toegevoegde waarde. Wij stellen de klant centraal, denken mee en leveren, waar mogelijk, maatwerk. Bij projecten voor professionele opdrachtgevers is er op dat vlak vaak meer mogelijk dan bij projectmatige woningbouw. Bij alles wat we doen, zetten we onze aandacht en vakkundigheid volledig in. Met een hoog acceleratievermogen, want NBU kent een compacte organisatie die van aanpakken weet. Daardoor kunnen wij snel schakelen met onze samenwerkingspartners. Wij kennen maar één richting en dat is vóóruit!

Toekomst
Onze ambitie is te blijven groeien in ons vakmanschap. We blijven graag mooie projecten realiseren. Doel is daarbij niet per sé veel groter te worden dan NBU nu is. Wij blijven graag dicht op de projecten zitten. Onze platte en kundige organisatie met een gezonde financiële basis zorgt ervoor dat wij ook in de toekomst met plezier kunnen blijven werken aan interessante vastgoedprojecten.

Directie NBU, v.l.n.r. Floor Verdoorn, Jan en Thijs Voesenek, Séverine Blok en Roel Hommel

Jan, directeur: ‘Als wij mogen kiezen tussen een vrij standaard project of een ingewikkelde klus, kiest NBU zonder twijfel voor het ingewikkelde project. Dan zijn we op ons best en komt onze toegevoegde waarde sterk naar voren. We zoeken altijd naar creatieve oplossingen en nemen geen genoegen met middelmatigheid.’

Terug

Ook interessant