Missie Waarom wij doen wat we doen

v

En wij zijn natuurlijk wel een beetje vakidioten. Dat heb je ook nodig om jezelf steeds te blijven verbeteren, zowel op het gebied van techniek en duurzaamheid als qua proces en organisatie. De mensen van NBU hebben de wil om oplossingen te vinden die wellicht niet altijd voor de hand liggen. Om daarvoor de discussie aan te gaan, ons hard te maken voor nieuwe inzichten. Dat doen wij bij voorkeur in samenwerking met onze opdrachtgevers en adviseurs, waar we vaak al een langjarige relatie mee hebben.

Krachtig samenwerken
Een aantal van onze samenwerkingspartners, bewoners en collega’s hebben wij voor het maken van deze website gevraagd naar hun ervaringen met NBU. Daar werden we best even stil van. Het is bijzonder om te horen hoe de energie die wij met z’n allen dagelijks in onze projecten steken wordt gewaardeerd. Onze projecten zijn heel divers: Van klein tot groot, van gebouw tot gebiedsontwikkeling. Wij realiseren koop of huur woningen, kantoren, winkels, parkeervoorzieningen en bedrijfsgebouwen door middel van nieuwbouw, renovatie of transformatie. Wij ontwikkelen en bouwen ‘in de wei’, of puzzelen op binnenstedelijke ontwikkelingen, waarbij wij zowel de vastgoed- als de grondexploitatie kunnen oppakken. Belangrijk is dat onze projecten onderdeel worden van hun omgeving.

Wat kenmerkt ons?
NBU is op haar best bij complexe opgaven. Dan kunnen we onderscheidend zijn in creatieve oplossingen. Daar veren wij van op, daar ligt onze toegevoegde waarde. Onze klant staat centraal. Waar mogelijk, leveren wij maatwerk. Bij 1 op 1 opdrachten voor professionele opdrachtgevers kan dat soms net wat verder gaan dan bij projectmatige woningbouw. Wij denken zoveel mogelijk mee. Bij alles wat we doen, zetten we onze aandacht en vakkundigheid volledig in. Met een hoog acceleratievermogen, want NBU kent een compacte organisatie die van aanpakken weet. Daardoor kunnen wij snel schakelen met onze samenwerkingspartners. Wij kennen maar een richting en dat is vóóruit.

Toekomst
Onze ambitie is om te kunnen blijven groeien in ons vakmanschap. Om mooie projecten te kunnen blijven realiseren. Wij hoeven daarvoor niet veel groter te worden dan dat wij nu zijn. Wij willen dicht op de werken blijven zitten. Een platte en kundige organisatie met een gezonde financiële basis zorgt ervoor dat wij ook in de toekomst met plezier kunnen blijven werken aan interessante vastgoedopgaven.

Directie NBU, v.l.n.r. Floor Verdoorn, Séverine Blok, Jan Voesenek & Roel Hommel

Jan, directeur: ‘Als wij mogen kiezen tussen een redelijk makkelijk project of een ingewikkelde klus: zonder twijfel de ingewikkelde klus. Daar kunnen we onze toegevoegde waarde laten zien. Verder kijken dan anderen. Zoeken naar oplossingen. Geen genoegen nemen met middelmatigheid.’

Terug

Ook interessant