over ons NBU, een ontwikkelende bouwer

v

 

Wij bouwen de door onszelf ontwikkelde plannen en werken voor opdrachtgevers als woningcorporaties, vastgoedbeleggers, bedrijven en gemeenten. Het liefst in een Design & Build proces, waarbij wij altijd op zoek zijn om onze toegevoegde waarde te kunnen laten zien aan onze opdrachtgevers. Opgaven waar wij worden uitgedaagd om creatief te denken in oplossingen. Daar veren wij van op. Met een kantoor in het Brabantse Etten-Leur is het werkgebied van NBU en haar bedrijfsonderdelen van oudsher gericht op de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Naast NBU (ontwikkeling en bouw) zijn ook onze andere twee bedrijfsonderdelen actief: NBU Service & Onderhoud en Cocoonz.

Je hoeft niet groot te zijn om betekenis te kunnen geven aan de bebouwde omgeving. Nederlandse Bouw Unie (NBU) bewijst dat elke dag en dat al meer dan 50 jaar. Een betrokken team van circa 80 NBU’ers en een netwerk van hoogwaardige vaklieden zijn deskundig op alle vastgoedvraagstukken. Van nieuwbouw van woningen en bedrijfsgebouwen, tot groot onderhoud en het verduurzamen (naar Nul op de Meter indien gewenst) van huurwoningen.

Als ontwikkelende bouwer verwerven wij grondposities, in en om grote en middelgrote steden, om projectmatig woningen te realiseren voor eigen rekening en risico. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van de consument. Vooral binnenstedelijk zijn wij ijzersterk. Wij pakken hele gebieden aan, waarbij niet alleen het vastgoed door ons wordt ontwikkeld en gerealiseerd, maar ook de openbare ruimte wordt ingericht met ondergrondse infrastructuur, wegen en groen. Een voormalig garagebedrijf of een oude versleten tapijtfabriek, NBU transformeert deze locaties tot een prettige woonomgeving.

Onze mensen hebben een enorme betrokkenheid en passie voor hun vak. Wij werken, hoe ouderwets dat ook mag klinken, met vaklieden die hun vak verstaan. Ons doel is elke dag ons werk weer een beetje beter te doen om uiteindelijk een project succesvol af te kunnen ronden. Zijn wij daarbij makkelijk voor onszelf en de opdrachtgever? Het eerlijke antwoord is ‘nee, niet altijd’: zonder wrijving geen glans. De eindkwaliteit staat voor ons voorop.

Terug

Ook interessant