over ons NBU, een ontwikkelende bouwer

v

 

Woningcorporaties, vastgoedbeleggers, bedrijven en gemeenten zijn vaak onze opdrachtgevers. Wij laten graag onze toegevoegde waarde zien in opdrachten met veel uitdaging, die ons aanzetten tot creatief denken in oplossingen. Design & Build noemen we dat. Met een kantoor in het Brabantse Etten-Leur is het werkgebied van NBU van oudsher gericht op de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Naast NBU (ontwikkeling en bouw) werken ook onze andere twee bedrijfsonderdelen, NBU Service & Onderhoud en Cocoonz, vanuit het kantoor in Etten-Leur:.

Je hoeft niet heel groot te zijn om betekenis te kunnen geven aan de bebouwde omgeving. Nederlandse Bouw Unie bewijst dat al 50 jaar elke dag. Een bevlogen team van circa 80 NBU’ers is samen met ons vaak jarenlange netwerk van hoogwaardige vaklieden uiterst deskundig met betrekking tot alle vastgoedvraagstukken. Van nieuwbouw van woningen en bedrijfsgebouwen, tot groot onderhoud en het verduurzamen (naar Nul op de Meter indien gewenst) van huurwoningen.

Als ontwikkelende bouwer verwerven wij grondposities, in en rondom grote en middelgrote steden. Hier realiseert Nederlandse Bouw Unie voor eigen rekening en risico projectmatig woningen. De wensen van de consument houden wij daarbij zoveel mogelijk in het vizier. Vooral binnenstedelijk is NBU ijzersterk. Wij pakken hele gebieden aan, wat betekent dat wij niet alleen het vastgoed ontwikkelen en realiseren, maar ook de openbare ruimte inrichten met ondergrondse infrastructuur, wegen en groen. Een voormalig garagebedrijf of een oude versleten tapijtfabriek, NBU transformeert deze locaties tot een prettige woonomgeving.

Alle collega’s zijn enorm betrokken en hebben echt een passie voor hun vak. Wij werken, hoe ouderwets dat misschien ook mag klinken, met vaklieden die hun vak verstaan. Typerend is ook het tempo maken, waarbij oog voor detail en een uitstekende kwaliteit overeind blijven. Zijn wij daarbij makkelijk voor onszelf en de opdrachtgever? Het eerlijke antwoord is ‘nee, niet altijd’. Maar zonder wrijving geen glans, daarvan zijn wij overtuigd.

Terug

Ook interessant