De Groene Oase van start Bouw van De Groene Oase gestart!

v


Zaterdag 23 september is het project De Groene Oase in Capelle a/d IJssel feestelijk en zonnig van start gegaan! Het project in bijna uitverkocht, van de 20 woningen staat er nog 1 te koop.

De Groene Oase
Nederlandse Bouw Unie realiseert aan de Fazantstraat, Merellaan en Rivierweg in Capelle aan den IJssel een nieuwe woonomgeving: De Groene Oase. De inrichting van de locatie rondom de Elimkerk gaat uit van een groen, openbaar park als basis. In het park worden vier woningtypen gerealiseerd met een onderscheidende, eigentijdse architectuur.

Woningtypen
3 Statige herenhuizen met een stedelijke uitstraling sieren de waterkant langs de Rivierweg en benadrukken de stedelijke entree van het stadshart. Een kleinschalige appartementenvilla met 11 appartementen breekt op een losse manier de zichtlijn vanuit de Merellaan. De 4 twee-laagse flexwoningen en de 2 zij-aan-zijwoningen maken het geheel op een speelse manier af. Samen met de zorgvuldig vormgegeven openbare ruimte wordt het ontspannen wonen in een parkachtige setting!

> Bekijk het project

Ook interessant