Bouw villa’s Royaal Rotterdam van start!

v


Op woensdag 28 november heeft wethouder Bas Kurvers van de gemeente Rotterdam door het storten van de fundering van de villa van de familie Jones het symbolische startsein geven voor de bouw van de eerste fase van Royaal Rotterdam in Park 16Hoven. Een project van Nederlandse Bouw Unie met 22 luxe villa’s in het topsegment.

Royaal Rotterdam ligt op het mooiste plekje van Park 16Hoven, aan de Buys Ballotlaan. De ontwikkeling van Park 16Hoven heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. De wijk begint volwassen te worden met fraaie woningen en goede voorzieningen in de buurt. Met de metro en snelwegen binnen handbereik en het Centraal Station Rotterdam op 10 minuten fietsen.

De villa’s in het project Royaal Rotterdam doen hun naam eer aan. Het worden echt royale villa’s op royale percelen. Zo hebben de villa’s een woonoppervlakte van 200 tot 270 m² en varieert de bruto inhoud van 890 tot maar liefst 1.200 m3. De zeer royale woonoppervlakte is ook nog eens optioneel uit te breiden. De percelen variëren van 430 tot 1.050 m². De tuinen zijn georiënteerd op het zuidwesten of liggen aan het water met diepe tuinen. De v.o.n.-prijzen liggen tussen € 790.000 – € 1.350.000 v.o.n. Dit project geeft invulling aan de woonbehoefte van de hogere inkomensgroepen. Een segment waarin in Rotterdam slechts een beperkt aanbod voorhanden is.

Voor iedere woning wordt maatwerk geleverd en de kopers worden compleet ontzorgd. Alle woningen kennen een kwalitatief hoogstaand en duurzaam afwerkingsniveau. Zo krijgt elke villa een eigen ondergrondse warmtebron. Deze warmtebron zorgt voor de verwarming in huis. Dit betekent dus overal vloerverwarming en -koeling. Duurzaam, gasloos en energiezuinig wonen dus!

Dat het plan aanslaat bij de consument blijkt uit het feit dat de eerste fase uitverkocht is. In de tweede fase zijn nog slechts 3 woningen beschikbaar. De bouw van deze fase start begin volgend jaar. De meerderheid van de kopers (meer dan 90%) is afkomstig uit Rotterdam. Meer informatie kunt u terugvinden op de website www.royaal-rotterdam.nl.

 

Ook interessant