QUA WONEN en NBU SLUITEN SAMENWERKINGSOVEREENKOMST voor KRIMPEN!

v


12 juli 2022


De ontwikkeling en bouw van vier gebouwen in project Natuurlijk Centrum Zuid in Krimpen aan den IJssel, dat is waar QuaWonen en Nederlandse Bouw Unie, maandag 12 juli jl. hun handtekening onder hebben gezet.

NBU ontwikkelt en bouwt in opdracht van QuaWonen drie woongebouwen met in totaal 143 sociale huurappartementen. Daarnaast worden door NBU voor eigen rekening en risico 46 koopappartementen ontwikkeld en gebouwd. Dit gebouw, Marshall genaamd, is begin juli in verkoop gegaan en is voorzien van een royale appartementen met een halfverdiepte parkeerkelder en groene binnentuin op de 1e verdieping.

Op de foto zien we v.l.n.r Roel Hommel, Bart Binnerts en handenschuddend Jan Voesenek en Dennis Gerlof. Een moment waar beide partijen zeer trots op zijn. De gebiedsontwikkeling is in de afgelopen jaren door QuaWonen en NBU, in nauwe samenwerking met gemeente Krimpen aan den IJssel, vormgegeven als een groene en waterrijke buurt, waarin een duurzaam energiesysteem de appartementen toekomst-proof maakt.

Meer informatie over het project, kijk op: www.natuurlijkcentrumzuid.nl

Ook interessant