START BOUW MARSHALL IN NIEUWBOUW NATUURLIJK CENTRUM ZUID TE KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

v


19 januari 2023


Op woensdagmiddag 18 januari 2023 vond het officiële moment plaats waarbij de bouwstart van het gebouw Marshall in project Natuurlijk Centrum Zuid te Krimpen aan den IJssel gevierd werd. Nederlandse Bouw Unie mocht vele betrokkenen op de bouwlocatie verwelkomen bij deze feestelijke gebeurtenis. Naast de vele kopers van de verkochte appartementen, waren ook afgevaardigden van MIX architectuur, Gemeente Krimpen aan den IJssel, Van Herk Nieuwbouw Makelaardij en Nederlandse Bouw Unie aanwezig. De kopers maakten van de gelegenheid gebruik om hun buren te ontmoeten. Wethouder Hugo van der Wal onthulde samen met directeur Jan Voesenek het gedenkbord van de start van de bouw. Inmiddels is de fundering gereed en de keldervloer gestort. De oplevering wordt verwacht in het derde kwartaal van 2024.

Gebouw Marshall bestaat uit 46 luxe koopappartementen, waarvan maar liefst 30 appartementen (65%) zijn verkocht en een aantal in optie staat. De aankoopprijs van de nog beschikbare appartementen is vanaf € 395.000,- VON.

Centrumlocatie in een groene leefomgeving

Het project biedt een unieke kans om een groene parkomgeving en woonkwaliteit te combineren op een steenworp afstand van het winkelcentrum van Krimpen. Het is echt een centrumlocatie, waarbij ‘weelderig groen’ de basis is van de gebiedsontwikkeling. Het project heet niet voor niets Natuurlijk Centrum Zuid. Elk appartement heeft zicht op de groene leefomgeving en heeft een fraaie buitenruimte. Gebouw Marshall heeft daarnaast een groene binnentuin. Oplevering vindt plaats inclusief keuken (vijf inbouwapparaten) en een complete badkamer. Alle zes nieuwe gebouwen in project Natuurlijk Centrum Zuid worden aangesloten op een collectieve WKO-installatie, geheel gasloos. Met vloerverwarming en vloerverkoeling hebben de appartementen hierdoor een zeer prettig en comfortabel binnenklimaat.

De beschikbaarheid kunt u checken op www.natuurlijkcentrumzuid.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van Herk Makelaardij te Krimpen aan den IJssel. Ook organiseert het verkoopteam elke dinsdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur een inloopmoment in Ontmoetingscentrum De Tuyter.

Nederlandse Bouw Unie ontwikkelt ook de twee woongebouwen E en F. Doel is begin 2024 met de bouw van gebouw E te kunnen starten.

Ook interessant