Het Juvenaat – Etten-Leur Eigentijds wonen in een historische en groene omgeving

v


Alle 120 appartementen van Het Juvenaat zijn opgeleverd. De groene omgeving zorgt voor een prettig en duurzaam leefklimaat voor bewoners. De bestaande bomenstructuur is grotendeels intact gebleven, de auto is te gast. Het gebied nodigt echt uit om te wandelen en fietsen. Op loopafstand bevindt zich het NS-station en de Markt met het winkelhart van Etten-Leur. Een centrale locatie waar het voortreffelijk wonen is!

De verschillende appartementen zijn heel divers en variëren in grootte tussen de 65 en 115 m² woonoppervlak:

  • Edward Poppe (voormalig internaatgebouw) – transformatie tot 18 appartementen met een terras en 16 tweelaagse appartementen met een tuin. Daarnaast zijn in de Edward Poppekamer twee gebouwen van ieder 11 nieuwbouwappartementen gerealiseerd.
  • Zonnestadkamer – twee gebouwen met ieder 32 nieuwbouwappartementen bovenop een halfverdiepte parkeergarage. De bewoners parkeren deels tussen het groen en deels in de halfverdiepte parkeergarage.

De woningen en appartementen vallen in de middeldure tot duurdere prijscategorie, overwegend is het koop en een deel is middeldure huur.

Het Juvenaat is in opdracht van NBU vormgegeven door architecten en stedenbouwers van verschillende bureaus: Rothuizen, Voorwinde, AAAN en Buro Lubbers.

Ook interessant