Natuurlijk Centrum Zuid – Krimpen aan den IJssel 46 koop- en 141 huurappartementen

v


 

Natuurlijk Centrum Zuid bestaat uit vier woongebouwen in een lommerijke groene en waterrijke omgeving op steenworp afstand van het gemeentehuis en winkelcentrum Crimpenhof. De voormalige woongebouwen zijn gesloopt door QuaWonen en het busstation is verplaatst. Hiermee is ruimte vrijgekomen dat kansen biedt voor het realiseren van een nieuwe samenhangende identiteit en het versterken van de entree naar het centrum.

De nieuwe gebouwen staan op een zogenaamd ‘groen canvas’. Het groen is de basis van deze herontwikkeling en daarmee de basis voor een aangename leefomgeving. Water wordt hierbij op verschillende manieren ingezet, zowel voor de beleving als voor de waterhuishouding. Het project heet vanzelfsprekend niet voor niets Natuurlijk Centrum Zuid!

Nederlandse Bouw Unie ontwikkelt en bouwt het plan Natuurlijk Centrum Zuid.  De 46 koopappartementen in het gebouw Marshall zijn vanaf 2 juli 2022 in verkoop! Voor aanmelding en beschikbaarheid verwijzen we u naar de website www.natuurlijkcentrumzuid.nl

De overige drie gebouwen van in totaal 143 appartementen die bestemd zijn voor sociale huur worden in opdracht van woningcorporatie QuaWonen gerealiseerd en verhuurd.

Bekijk hier de projectwebsite: www.natuurlijkcentrumzuid.nl

Ook interessant