Op dit moment hebben wij de volgende vacature beschikbaar:

Administratief Medewerker

Wij zijn op zoek naar een Administratief Medewerker die ons finance team, dat nu uit 6 enthousiaste collega’s bestaat, komt versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan administratieve taken die bijdragen aan de efficiency van onze bedrijfsvoering. 

Een overzicht van de taken:

  • Verwerken van inkomende en uitgaande facturen
  • Voorbereiden van betaalbatches
  • Crediteurenbeheer
  • Ondersteunen controller bij de voorbereiding van diverse financiële rapportages
  • Verwerken en beheren van inkomende en uitgaande correspondentie in de projecten

Wat wij bieden:

  • Gunstige arbeidsvoorwaarden:NBU valt onder de CAO Bouw & Infra met uitstekende voorwaarden.
  • Competitief salaris: een aantrekkelijk salaris dat in overeenstemming is met je opleidingsniveau, leeftijd, ervaring en de markt (indicatie: € 2.700 – € 3.200 p/m fulltime 40u; 32u is bespreekbaar). 
  • Leuke en fijne werkomgeving: je gaat werken in een jong en energiek team met gevoel voor humor.
  • Personeelsactiviteiten: regelmatig hebben wij een personeelsuitje/-feest, doen we iets vanuit de personeelsvereniging, sowieso sluiten we de week elke vrijdag af met een gezellige vrijdagmiddagborrel.
  • Persoonlijke ontwikkeling: volop groeimogelijkheden in functie en werkzaamheden, studieregeling.

Wie zoeken wij?

JOU! Je hebt een afgeronde administratieve/bedrijfseconomische opleiding (MBO-4/HBO F&C-AC). Enige werkervaring (incl. stages/ afstuderen) is een pré. Je bent nauwkeurig, georganiseerd en kunt goed zelfstandig werken. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Ervaring met administratieve software (NBU werkt met Microsoft Business Central – Navision) is een pré.

Interesse?

Ben jij de administratieve duizendpoot die wij zoeken en wil je toetreden tot het finance team binnen onze NBU Bouwfamilie? Stuur dan je cv en motivatie waarin naar voren komt waarom jij een waardevolle aanvulling bent voor ons team naar aarts@nbu.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Aarts via 06-13003706 of 076 502 28 88.

We kijken ernaar uit jou te ontmoeten en te zien of de wederzijdse klik er is.

Download hier de Werken bij NBU folder

 

Allround vakman in maatwerk

Kom jij ons topteam versterken? Dan ga je aan de slag met kleinschalige nieuwbouw, renovatie, planmatig onderhoud, verbouwingsactiviteiten en klachtenonderhoud.
Aarzel niet en kom met ons praten om vast te stellen of het klikt.
Wij kijken uit naar je reactie via telefoonnummer 076 502 28 88
of mail lankhuijzen@nbu.nl.

Download hier de Werken bij NBU folder

 

Open sollicitatie

Indien u geïnteresseerd bent in een andere functie dan hetgeen bij de beschikbare vacatures vermeld, dan kunt u een open sollicitatie sturen aan werkenbij@nbu.nl.

Download hier de Werken bij NBU folder

Johan, calculator: ‘NBU is een zalig bedrijf om voor te werken. Met plezier werk ik als calculator, soort intelligente rekenmachine, aan onze projecten. Ik doe dat fluitend. NBU is een uiterst platte organisatie. Het voordeel voor mij daarvan is, dat ik zonder noemenswaardige haperingen kan doorwerken. Er is namelijk geen vertragende tussenlaag.’  >

Frans, hoofd werkplaats: ‘Met totaal 3 mensen werken we in de werkplaats. Het is leuk werk, omdat we geen planning hebben van weken vooruit. Elke dag krijg ik wel iets anders op mijn bord om op te lossen. Ik ga het hier wel volhouden tot mijn pensioen.’  >

Maarten, bedrijfsleider: ‘Ik ben in 1994 na mijn MTS als werkvoorbereider bij NBU begonnen. In stappen ben ik opgeklommen tot één van de twee bedrijfsleiders binnen het bedrijf. Door mijn avond-HTS heb ik mij verder kunnen ontwikkelen.’ >

Ook interessant