Dag van de bouw

v


9 juni 2022


‘TOUR DE BOUW’

NBU STELT BOUWPLAATS HET JUVENAAT OPEN!

Op zaterdag 18 juni krijg je -tijdens de Dag van de Bouw- de kans om op één dag verschillende bouwprojecten te bezoeken in Breda & omgeving. In samenwerking met Bouwschool Breda en 5 lokale bouwbedrijven, biedt Bouwend Nederland je een uniek kijkje ‘op de bouwplaats’. Zie en ervaar wat voor moois de bouw maakt én kom meer te weten over de verschillende beroepen in de sector. Want bouwen én werken in de bouw is prachtig! Dus, tour jij met ons mee?

TRANSFORMATIE EN NIEUWBOUW – KOM KIJKEN!

Omwonenden en andere belangstellenden zijn op zaterdag 18 juni tussen 10.00-13.00 uur van harte welkom op onze bouwplaats van Het Juvenaat. Dit project met in totaal 120 appartementen geeft inzicht in zowel nieuwbouw van koopappartementen op een parkeerkelder als hoe een bestaand internaat wordt omgetoverd tot een woongebouw dat helemaal voldoet aan deze tijd. Een pracht van een bouwproject! Wat daar allemaal bij komt kijken, vertellen we je graag, dus kom langs.

Om 10.00 uur geeft wethouder Jean Pierre Schouw het startsein van de Dag van de Bouw hier op locatie. Wees welkom!

Waar: entree bouwplaats vanaf Lithouwenplein achter NS-station Etten-Leur

SPECIAAL VOOR SCHOLEN OP UITNODIGING

Op vrijdag 17 juni stellen alle lokale bouwbedrijven het bouwterrein open, exclusief voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool. Op deze dag krijgen ze een gastles en rondleiding van de projectleider of uitvoerder.

Ook interessant