ORGANISATIE

Door onze korte lijnen zijn we in staat tegen scherpe kosten te ontwikkelen, bouwen en onderhouden. NBU’ers zijn er in alle leeftijdsgroepen. Een mix die ervoor zorgt dat ervaring aan de ene kant wordt aangevuld met eigentijdse inzichten. NBU stimuleert persoonlijke ontwikkeling en creëert doorgroeimogelijkheden. Als familiebedrijf ligt onze focus zowel in- als extern op de lange(re) termijn. En met resultaat, een groot aantal collega’s werkt al jaren bij NBU.

Sinds begin jaren ‘90 is Nederlandse Bouw Unie gecertificeerd volgens het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001. Belangrijke normen daarbij zijn efficiency en continuïteit. Een andere certificering is VGM Checklist Aannemers VCA**, die de veiligheid en het veiligheidsbewustzijn van personeel en bezoekers van onze bouwplaatsen regelt.

In het schema ‘van begin tot tevreden klant’ bespreken we de stappen die komen kijken bij het ontwikkelen van een project.

Terug

Jolanda: ‘Mijn e-mail staat de gehele dag open. In de Woonwijzer, dat naslagwerk krijgt de koper na oplevering, staat duidelijk hoe problemen gemeld kunnen worden. Als er een klacht binnenkomt, ga ik er gelijk mee aan de slag. Repareren mag nooit te lang duren. Dezelfde dag geef ik het door aan de onderaannemer en ik krijg een terugkoppeling als het probleem is opgelost. Duurt dat te lang dan vraag ik de onderaannemer of iemand van NBU waarom het zolang duurt.’

Ook interessant