ORGANISATIE

Door onze korte lijnen kunnen wij onze afstemmingskosten laag houden en de kwaliteit van het eindproduct hoog. Wij zijn daardoor in staat tegen scherpe kosten te ontwikkelen, bouwen en onderhouden. NBU’ers zijn er van jong tot ouder. Een mix die ervoor zorgt dat de ervaring aan de ene kant wordt aangevuld met eigentijdse inzichten. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. En blijkbaar is het prettig werken bij NBU, want een groot aantal collega’s werken al jaren bij ons.

Om te zorgen voor efficiëncy en continuïteit in onze manier van werken zijn wij sinds begin jaren ‘90 gecertificeerd volgens de norm van het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001.

Omdat wij zuinig zijn op ons eigen personeel en de bezoekers van onze bouwplaats, zijn wij conform VGM Checklist Aannemers VCA** gecertificeerd.

Wil je meer weten over welke stappen er allemaal worden gezet bij het ontwikkelen van een project, kijk dan eens naar ons schema ‘van begin tot tevreden klant’.

Terug

Jolanda: ‘Mijn e-mail staat de gehele dag open. In de Woonwijzer, dat naslagwerk krijgt de koper na oplevering, staat duidelijk hoe problemen gemeld kunnen worden. Als er een klacht binnenkomt, ga ik er gelijk mee aan de slag. Repareren mag nooit te lang duren. Dezelfde dag geef ik het door aan de onderaannemer en ik krijg een terugkoppeling als het probleem is opgelost. Duurt dat te lang dan vraag ik de onderaannemer of iemand van NBU waarom het zolang duurt.’

Ook interessant